HOME | WONDER ME | CC WEBSITE | CONCLUSSION

CONCLUSSIONWij delen Roland's mening helemaal:
beter even wat langer nadenken en wat meer tijd investeren dan snel een site zonder de gewenste Cool Cat uitstraling op het net te gooien.
Dat ons voorstel zo radicaal anders oogt dan het uitgangspunt komt vooral omdat het ons niet lukte om het geheel met minimale middellen op te leuken.
Een simpele kleur verandering was helaast niet voldoende, en trouwens: wij vinden het een heel goed idee om de site inCool Cat's huiskleuren te houden!

De Cool Cat website is in onze ogen een van de belangrijkste winkels van Cool Cat, ook al kun je er (nog) niets op kopen. Je kunt er namelijk wel kennis maken met Cool Cat's coole wereld zonder naar Nederland of Belgie af te reizen.
We vinden het dan ook niet meer dan normaal dat de site net zo proffesioneel wordt aangepakt als de winkels die jullie openen.

Technisch gezien zittern er wellicht haken en ogen aan ons voorstel.
Maar daar met de juiste mensen op de juiste plekken komen we daar zeker uit, zoals altijd.

In een volgende fase zouden we de benodigde illustraties kunnen leveren, de hoognodige photoshoot voor de beginpagina kunnen organiseren etc etc.

Maar ook inhoudelijk verder mee kunnen denken, want daar zijn we in deze fase nog maar amper aan toegekomen. Een website is vergelijkbaar met het maken van een tijdschrift, en dat is aan ons wel besteed.

Zelf zijn we erg tevreden met de uitstraling van ons voorstel dat nu wat meer op de moderne beeldtaal van MTV etc lijkt.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn!

Tom en Ferry, Augustus 2005ccstencillogo.jpg