HOME | WONDER ME | CC WEBSITE | CONCLUSSION

Opmerkingen bij onderstaande tekst

Homepage
[kadertekst Jobs]

[streamer]

"There's something even nicer than shopping at us. That's working with us!"

of:

"You know what's even nicer than shopping in our stores? Working there!"

Het aantal Cool Cat en Wonder Women stores blijft maar groeien. Dus ons team ook! Werken [link naar afdeling verkoop] bij Coolcat Fashion betekent kiezen voor een informele werksfeer en een behoorlijke dosis fun! Want de uitbundige en eigentijdse uitstraling van Cool Cat, Wonder Woman en Cool Cat Junior begint bij ons eigen plezier in het werken aan deze merken.
Mede dankzij het enthousiasme van nieuwe team leden moet Coolcat Fashion ook in de toekomst een succesvolle winkelketen voor kids, tieners en jong volwassenen blijven.

[button] [About Coolcat]
[rolmenu] History

"We provided generations of cool cat's with the trendiest streetwear around."

Eigenzinnig en trendy. Sinds het ontstaan van Cool Cat in de jaren '70 is onze brand trouw gebleven aan een stoere en eigenzinnige uitstraling. Bruisend en constant in beweging, zoals de straatcultuur in een wereldstad.
Cool Cat ontwerpt al generaties lang de juiste jonge en brutale kleren voor mensen met een eigenwijze kijk op fashion. Casual voor school en stoer of sexy tijdens het uitgaan. Het logo van Cool Cat is met de jaren uitgegroeid tot de ultieme garantie voor steeds weer de juiste streetwise look onder jongeren.

"If there's a postoffice and a McDonald near you, fat chance we are or will be there too!"

Tegenwoordig is Cool Cat niet meer weg te denken op de vaste winkelroute in de grote steden. Aan de hand van een ijzersterke formule [link naar de formule], ontwikkelt Cool Cat Fashion elk seizoen een aantrekkelijke collectie die vooral jongeren tot 24 jaar aanspreekt. Met 1.300 medewerkers in ruim 130 stores is Cool Cat te vinden in de grote winkelstraten van Nederland, BelgiŰ, Frankrijk en in Dubai. Dankzij de succesvolle kledinglijn is Cool Cat Fashion B.V. hard op weg om uit te groeien tot een Europese speler in de retail voor tieners, kids en jongvolwassen. [157]

[rolmenu Formules]
Cool Cat and Wonder Women: one company, two concepts

EÚn bedrijf met drie formules: Cool Cat, Cool Cat Junior en Wonder Woman. Cool Cat fashion creŰrt aantrekkelijke collecties voor moderne jongeren met een brutale anti massa mentaliteit.
* Dankzij het constant vernieuwen van bekende basics als sweatshirts, T-shirts, originele werk- en dump-kleding brengt Cool Cat steeds weer de allernieuwste streetwear trends ge´nspireerd op die van grote steden als New York, Londen en Parijs.
* Cool Cat Junior is even trendy maar in net iets kleinere maten voor alle -zichzelf respecterende- kids tot 12 jaar.
* Wonder Woman zwaait sinds 1990 met succes haar magische stafje binnen de Cool Cat Fashion formule. Met een net zo'n eigengereide maar immer rechtschapen collectie als de naam al doet vermoeden, die speciaal bedoeld is voor de jonge zelfbewuste vrouw van nu. Inmiddels is Wonder Woman gevestigd in ruim 45 steden in Nederland en is de collectie ook verkrijgbaar in de grotere Cool Cat winkels.

[rolmenu Afdelingen]
[Verkoop]

"Yep: if you wanna sell our great stuff, you better be blessed with the 'X' factor!"

De Cool Cat en Wonder Woman klanten vinden het leuk om onze stores te bezoeken en geholpen te worden door personeel dat net zo fun en trendy is als de mode die in onze rekken hangt. We selecteren ons verkoop team dan ook met zorg alsof het om de casting gaat van een tv programma voor jongeren of reclamecampagne voor onze merken!
Want no offense, maar niet iedereen is natuurlijk gezegend met de combinatie van enthousiasme, energie, good looks, good moods en ook nog eens het nodige gevoel voor mode!
Omdat Robbie Williams en Paris Hilton ons geen regelmaat konden garanderen blijven we zoeken naar (parttime) medewerkers en hulpkrachten met de zelfde 'X' factor. Gemotiveerde verkoop tijgers die graag service bieden aan onze klanten, en mede verantwoordelijk zijn voor de uitstraling van onze stores.
Wie weet schop je het zelfs in no-time tot manager en draag je nog actiever bij aan de verkoop van onze brands.
Als eindverantwoordelijke voor het co÷rdineren van alle werkzaamheden, waaronder de Visual Merchandise (goederenpresentatie). Je bent dan ook het aanspreekpunt in het filiaal en leid je nieuwe collega's op. Je streven naar zowel tevreden klanten als medewerkers resulteert normalitair in een zo hoog mogelijke omzet.
En juist: ook onze tevredenheid!
Afhankelijk van de grootte van het filiaal hoeft de manager natuurlijk niet alles alleen te doen en toch te blijven stralen, maar krijgt ondersteuning van een Assistent Manager.
Soms is er ook plek voor een trainee. Je wordt dan door managers en via trainingen van het Support Office opgeleid tot Assistent Manager. Cool!

[Inkoop & Styling]

"If you want to be home each night watching Desperate Housewives you better not apply. We send our creative team all over the world to check out the latest nightclubs!"

Om elk seizoen tot de juiste collectie te komen die naadloos aansluit op het modebeeld, is de afdeling Inkoop & Styling onmisbaar.

* Onze stylisten vormen het creatieve 'brein' achter de collecties. Zij pluizen de straten van New York, Londen en Parijs uit op zoek naar de allernieuwste mode en vertalen deze trends naar de juiste thema's, sfeerbeelden en kleurpaletten voor Cool Cat fashion. Leuk? Natuurlijk! We zijn er namelijk van overtuigd dat de fun die onze winkels uitstralen begint bij het plezier van onze stylisten!

* De Inkoop afdeling werkt de stylinginformatie vervolgens uit tot een plan om de nieuwe ontwerpen verder te ontwikkelen binnen de formules van Cool Cat of Wonder Women. De productie van de kleding vindt vaak plaats in het Verre Oosten en de Zuid Europese landen. De inkoop van kortstondige modeartikelen worden meestal ingekocht bij fabrikanten in Londen of Parijs. Daarnaast koopt Inkoop ook andere merken in die worden verkocht in de winkels van Cool Cat en Wonder Woman. [139]

[Visual Merchandising]
De afdeling Visual Merchandising is verantwoordelijk voor de uitstraling van de winkels. De etalage, de pui, de inrichting van de winkel maar ook poster- en foldermateriaal zijn er allemaal op gericht om onze doelgroep op aangename wijze te verleiden tot een bezoek aan onze winkels en de aankoop van ÚÚn of meerdere kledingstukken. Visual Merchandising zet de allerlaatste trends om in inspirerende visuals, en helpt daarmee een klant indirect om te kiezen voor de stijl die bij hem of haar past. [70]


Contact
Cool Cat Fashion B.V.
Hoofdveste 10
3992 DG HOUTEN
T. +31 (0) 30.6356300
F. +31 (0) 30.6355001

Check de adressen van onze winkels via de storelocator

Klik hier voor een routebeschrijving naar het Cool Cat Support Office.


Industrieterrein Het Rondeel

Met de auto

Vanuit richting Amsterdam
Kies op de A2 > knooppunt Oudenrijn richting Arnhem - Houten (A27) vervolgens twee keer Houten (A27) aanhouden.
Neem NIET de afslag Houten -Nieuwegein, maar volg de richting > Breda
Op de A27 neem je de afslag Houten (afrit 29).
Onderaan de afslag neem je de rotonde driekwart rond.
De tweede rotonde neem je voor de helft. Vervolgens gaat je bij de verkeerslichten linksaf. Je bevindt je nu op het Industrieterrein Rondeel. Neem de eerste straat rechts.
Vlak voor de volgende kruising vindt je ons kantoor aan je rechterhand.

Vanuit richting Den Haag
Kies op de A12/ knooppunt Oudenrijn richting Arnhem -Houten (A27)
Vervolgens twee keer Houten (A27) aanhouden.
Neem NIET de afslag Houten -Nieuwegein, maar volg de richting > Breda
Op de A27 neem je de afslag Houten (afrit 29).
Onderaan de afslag neemt je de rotonde driekwart rond.
De tweede rotonde neem je voor de helft. Vervolgens ga je bij de verkeerslichten linksaf. Je bevindt je nu op het Industrieterrein Rondeel. Neem de eerste straat rechts.
Vlak voor de volgende kruising vindt je ons kantoor aan je rechterhand.

Vanuit richting ';s-Hertogenbosch
Kies op de A2 de afslag A27 richting Almere. Neem op de A27 afslag Houten (afrit 29).
Onderaan de afslag neem je de rotonde driekwart rond.
De tweede rotonde neemt je voor de helft. Vervolgens ga je bij de verkeerslichten linksaf. Je bevindt je nu op het Industrieterrein Rondeel. Neem de eerste straat rechts.
Vlak voor de volgende kruising vindt je ons kantoor aan je rechterhand.

Met het openbaar vervoer
q Houten heeft een NS-station.Vanaf Utrecht Centraal neem je de stoptrein naar Geldermalsen of Tiel. Vanaf het NS-station in Houten stap je over op buslijn 47, stap uit bij halte De Veste / De Slagen. Loop onder de tunnel door en blijf rechtdoor de weg volgen (tussen de twee torens door), na ongeveer 400 meter ligt ons kantoor aan de linkerhand. Het is ook mogelijk om een treintaxi te nemen naar Industrieterrein Het Rondeel.
q Ons kantoor is met de bus te bereiken vanaf Utrecht CS. Neem lijn 47 en stap uit bij de halte De Veste / De Slagen. Laat de Rondweg achter je liggen. Loop rechtdoor het bedrijventerrein op (tussen de twee torens door), na ongeveer 400 meter vind je ons kantoor aan uw linkerhand.
q Voor de meest actuele reisinformatie adviseren wij te bellen met 0900-9292.

[Fun?]
[Weblog]
Toe voegen een sjabloon waarop bezoeker zijn verhaal kwijt kan

Op sjabloon:
Naam:
Email :
Keuze onderwerp: 1. collectie 2. personeelszaken 3. winkel 4. .... (in te vullen door inzender)