HOME | WONDER ME | CC WEBSITE | CONCLUSSION

Voorstellen nieuwe Cool Cat store Creteil / FRVoor de case Creteil hebben we een aantal van onze ideeen geselecteerd en deze een plek in de winkel gegeven. Daarbij hebben we ons voornamelijk geconcentreerd op wat wij graag voor Cool Cat zouden willen betekenen, nl het communiceren van een Cool Cat identiteit.

click to enlarge
plattegrond.jpg

Terug


45.jpg
click to enlarge

1 = Geen etalage maar een 'garagedeur' ingang

giantstencil.jpg

3 = Tegen de achterwand 2 of 3 mega grote gespoten stencil portretten die de klant direct bij binnenkomst zullen verassen.

screen1.jpg
click to enlarge

5 = De achterwand van de paskamer 'gang' is ideaal voor de giga projectie van Cool Cat clips. Als je daar toch zit te wachten....

45.jpg
click to enlarge

2 = Direct bij binnenkomst links en rechts met de neus op de identiteit gedrukt worden door de 'erehaag' van levensgroot gefotografeerde Cool Cats.

scroller2.jpg
click to enlarge

4 = Achter de kassa een enorme scroller zoals op straat. Dus groter dan deze en herkenbaarder als een buiten reclame object. Met een affiche van de Cool Cat 'C' en een affiche van de Cool Cats bijvoorbeeld.

screen7.jpg
click to enlarge

7 = 2 van deze flatscreens die boven de middenrekken hangen in looprichting ((dwz: de rechterkant van het scherm wijst naar de achterwand).

wallpapergraf.jpg
click to enlarge

7 = Deze hele wand met een 'clean' grafitti behang dessin naar dit voorbeeld.

graf20.jpg
click to enlarge

8 = Tegen de muur een aantal van deze hangende display met erboven steeds een muursticker met het gezicht van een Cool Cat 'model'.