HOME | WONDER ME | CC WEBSITE | CONCLUSSION

Voorstellen nieuwe Cool Cat store Creteil / FRSpektakel!
De huidige MTV generatie is nogal snel verveeld en wil overal ge-entertained worden, ook bij het shoppen.
Van saaie etalagepoppen en nimmer veranderende winkelinterieurs moeten ze enkel gapen. Hun favoriete winkels brengen entertainment door te breken met alle slaapverwekkende confectie cliches. Als Cool Cat werkelijk als cool gezien wil worden dan is het van essentieel belang om continu met verassende ideen te komen. Want het respect van de MTV kids win je enkel met durf.
Wij zouden het natuurlijk uiterst fun vinden om een aantal spektakulaire acties voor Cool Cat te bedenken voor het komende jaar!

Next

Terug naar Creteil voorstellen

Terug


click to enlarge
shopfun4.jpg

Er moet zeker een sterk concept komen voor de 'under construction' fases van de nieuwe Cool Cat stores. Die schuttingen zijn toch ideale reclame borden?

We zouden bijvoorbeeld het logo kunnen introduceren zoals hier.

click to enlarge
shopfun2.jpg

Zo'n gezellig Oilily dessin is natuurlijk niets voor Cool Cat, maar de under construction fase bied ongestraft de mogelijkheid om het straatbeeld even stevig op te fleuren.

click to enlarge
shopfun5.jpg

Eigenzinnig? Dit is pas stoer en sexy, en reken maar dat het niemand ontgaan is wie zich hier gaat vestigen! (Abercrombie & Fitch)

click to enlarge
shopfun3.jpg

Een voorproefje van de nieuw te openen winkel.
Als trompe l'oeuil foto gedrukt op doek.

click to enlarge
shopfun.jpg

Dramatisch uitpakken met de etalagepoppen. Dit is de Prada etalage in New York maar als eilandje midden in de cool Cat store zou zo'n leger net zo goed verassen.

click to enlarge
shopfun6.jpg

Onverwachts dus verassend en hoogst opvallend. Een idee voor de uitverkoop weken?